maj 25, 2015

Nassau

nassau2

Tour Level är återförsäljare av Nassaus golfbollar. Vi lagerför flera modeller ur Nassaus sortiment.

  • 2-delsbollar
  • 3-delsbollar
  • 4-delsbollar

Nassau Golf distribuerar golfbollar med högteknisk standard till Europa. Golfbollarna är tillverkade enligt den senast utvecklade teknologin i Nassaus fabriker belägna i Seoul, Sydkorea. Nassau är en av världens största bollproducenter och tillverkar bollar åt ledande varumärken på marknaden.

Nassau Quattro

4-dels boll för spelare med lågt handicap! QUATTRO används av bättre spelare och spelare på touren. Skalets design, med 350 dimples, är perfekt för dina drives. Det mycket tunna och mjuka urethanskalet i kombination med den stora kärnan, resulterar i en explosiv bollfl ykt med låg backspinn. Det skapar extra längd och ger ditt närspel fantastisk känsla. En av de bästa bollarna på marknaden!

Nassau Pro Cyber

3-dels boll med ultra-tunt och mjukt urethan-skal. En premiumboll som ger dig mycket bra längd tack vare dess långa flygtid. I robottester utförda av USGA, som testar alla bollar på marknaden, visar PRO CYBER på minimal spridning i jämförelse med andra premiumbollar!

Nassau Cyber - soft

2-dels boll med mjukare kärna för bättre kontroll. Med 414 simples i fyra olika storlekar ger den minimalt luftmotstånd med maximal höjd. Denna boll ger dig både bra längd och suverän känsla på och kring green.

Nassau Plus - Distance

En förlåtande 2-dels boll till rätt pris. En bra distance boll med mer känsla än modell QX. Väldigt slitstark och hållbar. Speciellt designad för den som vill ha förlåtande egenskaper även vid mindre bra träff ar. Nassau PLUS användes som standard boll vid 2013 års Europeiska Longdrivers Championship!

Nassau QX

Vår 2-dels boll är godkänd av USGA och R&A och har kvaliteten du söker för en bra boll. QX är utformad för att reducera sidspinn och den ger dig raka slag med enastående längd i ditt spel. Perfekt som logoboll för företaget som vill ha hög kvalitet till bra pris.